Skip to main content

PLEIN VAN DE PEUTER

Datum : 14 juni 2023 

Locatie : Zomo Speelboerderij aan de Keercamp te Houten. 

Na een aantal jaren van afwezigheid door Corona wordt dit jaar het Plein van de Peuter weer georganiseerd door Stichting kinderalktiviteiten Houten. Het is een ochtend die eens per jaar georganiseerd wordt door organisaties in Houten die allen iets met en voor peuters doen.

De organistatie wordt gesteund door een aantal bedrijven die geld en/of materialen beschikbaar stellen.

Het is een ochtend in het voorjaar die speciaal voor peuters is met verschillende aktiviteiten en het vindt dan ook altijd plaats op een woensdagmorgen van 9.30 tot 11.15 uur zodat de peuters niet overlopen worden door oudere kinderen.

Het Plein van de peuter wordt in 2023 mede mogelijk gemaakt door:  Zomo Speelboerderij Houten, Inter AVL, Kind en Co Ludens, Stardance Houten, DrukDruk,Drukst, de Kunst speelplaats, Groenemaatjes, Groen doet goed, Stichting Mazzel, Centrum voor jegd en gezin Houten, Speel-o-theek De drie beertjes, Stichting Fladderen, T.F. van Dijk Schilderwerken en Casca Dura Academy.

 

ORGANISATIE

De organisatie van deze dag is in handen van de Stichting Kinderaktiviteiten Houten

Voor nadere info : Brigitte van Dijk per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.