PLEIN VAN DE PEUTER

Datum : 13 juni 2018 9.30 - 11.15 uur

Locatie :Terrein Stichting Buitenwereld aan de Keercamp te Houten. Ingang bij de speeltuin

Het Plein van de Peuter is een ochtend die eens per jaar georganiseerd wordt door organisaties in Houten die allen iets met en voor peuters doen.

Op dit moment zijn de organisaties Peuterschool Houten, de bibliotheek, het kinderspeelcafé, de speel-o-theek, Muziek op schoot en Stichting Buitenwereld. 

Wij worden gesteund door een groot aantal bedrijven die geld en/of materialen beschikbaar stellen.

Het is een ochtend in het voorjaar of het najaar die speciaal voor peuters is, het vindt dan ook altijd plaats op een woensdagmorgen van 9.30 tot 11.15 uur zodat de peuters niet overlopen worden door oudere kinderen.

Op het Plein van de peuter zijn een groot aantal activiteiten te doen. Wil je weten waar welke activiteiten staan klik dan hier. Voor recente informatie over het Plein van de peuter klikt u hier.

Het Plein van de peuter wordt georganiseerd door: Peuterschool Houten, Stichting Buitenwereld, Kinderspeelcafé, Muziek op schoot, Bibliotheek Lek en IJssel
en mede mogelijk gemaakt door: Plus Houten, Inter AVL, Kind en Co Grasrijk, Stardance Houten, druk, druk, drukst, clown Bennie Bang, Broekies kidsfun, Stichting Mazzel, Rabobank Krommerijnstreek, autobedrijf Remco Linnebank, Zwemschool De Startsprong, Fruitbedrijf van der Grift

 

ORGANISATIE

De organisatie van deze dag is in handen van de Stichting Kinderaktiviteiten Houten

Voor nadere info : Brigitte van Dijk per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.